Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
17-12-2012
Geplaatst door: Angelique Smeding
BEDANKT!

Namens de hele familie wil ik je heel hartelijk bedanken voor de goede zorg en emotionele steun na het overlijden van onze oma, moeder. Geen vraag was je teveel en we konden echt met alles bij je terecht. Door jou inzet was het een hele mooie uitvaart die we nooit zullen vergeten. Een uitvaart zoals oma het gewild had. Nogmaals BEDANKT!

11-12-2012
Geplaatst door: Grace en Eric en Margie
Uitvaart oom Mennie

Beste John,

Wij hebben niks dan lof over jouw bemoeienissen voor de uitvaart van onze oom. Je hebt voor hem, namens ons, zijn uitvaart gemaakt tot een waar velen nu al over spreken en dat nog heel lang zullen doen! We zullen jouw betrokkenheid niet snel vergeten.
Heel, heel hartelijk bedankt.

18-11-2012
Geplaatst door: Miep Mellema
crematie

beste John
wij willen jou bedanken dat alles voor ons zo goed geregeld was,het is precies gegaan zoals hij zelf alles geregeld had dus dat was voor ons een hele geruststelling.Wij kunnen in ieder geval jou aanbevelen.
omdat wij zeer tevreden waren.

met vriendelijke groeten van ons allen

07-10-2012
Geplaatst door: Irene Berm
Uitvaart Andre 25-09-2012

Beste John,
Ik wil je hartelijk bedanken voor de goede zorgen rondom het overlijden van mijn broertje André, ook namens mijn moeder en mijn kinderen. Wij hebben jou betrokkenheid en zorgzaamheid als zeer prettig ervaren. Ook ben ik je zeer dankbaar voor je mooie afsluitende woorden na de plechtigheid (die voor ons anders verlopen is dan de bedoeling was) kortom BEDANKT.

Irene Berm en familie.

P.S. als je Ed spreekt wil je die ook bedanken.

01-10-2012
Geplaatst door: Ben Mens
Bedankt

Beste John,

Bedankt voor je diensten in het kader van de uitvaart van mijn vader. Ik heb bewondering voor je betrokkenheid en ben erg blij met je inbreng rond de ceremonie.

Je hebt onze wensen goed begrepen en verrijkt met jouw eigen ervaring. Hierdoor is de uitvaart voor ons als nabestaanden echt bijzonder geworden.

Ben Mens

24-09-2012
Geplaatst door: Kees & Lien van Donk
Begrafenis

Beste John

Hartelijke dank voor de goede zorg, ook namens de familie die jij en het team hebben gegeven bij de begrafenis van, eerst mijn moeder 2011 en helaas nu de moeder van lien. Het mee denken op zulke moeilijke momenten en het attenderen op de mogelijkheden die er zijn om het zo mooi mogelijk te maken is heel bijzonder.

06-09-2012
Geplaatst door: Ria van der Stel de Bot
Uitvaart

Beste John.
Wat was het fijn dat alles was geregeld voordat mijn vader kwam te overlijden, jij wist ook precies wat de verlangens waren die wij hadden besproken, maar dat was in alle nuchterheid.
En toen was het (helaas) zover en toen kwam jij in actie, wel met zeer veel respect en gevoel naar iedereen toe wat ons heel goed deed op de momenten dat het nodig was.
Bij deze willen wij je bedanken voor de zeer goede uitvaart die jij en je crew hebben verzorgd.

Groeten van allemaal

26-08-2012
Geplaatst door: Richard Revier
Bedankt!

Beste John,
We hebben je gevonden via deze website met recensies. Zag er goed uit, maar blijft altijd een gok. Achteraf hadden we geen betere keuze kunnen maken. Door jou begrijpen we nu ook dat jij een heel mooi beroep uitoefent. Je hebt onze vader een mooi en waardige uitvaart geboden. Je deed je werk professioneel, maar met name persoonlijk en echt. Complimenten namens ons en velen die we na afloop spraken, maar een speciaal dank je wel namens mijn moeder.
Richard en Jacqueline Revier

01-08-2012
Geplaatst door: René en Elly
Waardering

Beste John,

Er zijn weleens dagen dat je de verkeerde berichten krijgt, recentelijk heb ik zo'n bericht gehad.

Mijn oudtante is overleden zo was het bericht wat mij bereikte, als enige twee die op regelmatige basis voor haar zorgde was de tijd aangebroken om dat te doen wat je allemaal wel weet maar dan even niet, want wat nu.

Heel toevallig hadden we die maand ook al een slecht bericht ontvangen, een goede vriend was plots overleden een tragisch ongeluk met rampzalige gevolgen, ook daar was er geen sprake van een standaard protocol, het is tijdens die dienst geweest dat je onopvallend opvallend aanwezig was door op een gedreven manier je werk doen want dat is het voor jou gewoon je werk....nou daar heb ik inmiddels wel een ander beeld bij, er zijn mensen die dit doen als werk, wat ze overigens goed doen echter bij jou is het verschil dat je het nou net even anders doet dan iemand die het als werk ziet, zo zag ik het.
De begrafenis was meer dan waardig.

Dus het lag erg voor de hand dat we bij gelegenheid als het dan zo ver zou komen je gingen bellen voor de begrafenis van onze oudtante. Het was voor mij niet logisch dat ik je snel ging weerzien ben wel blij dat ik je kon bellen, het is erg fijn iemand te kennen die de zorg overneemt. Ik zat een beetje in de tweestrijd hoe het nu moest volgwagens nul koffie nul bezoek nul alles nul, want er zou niemand komen, niemand had de moeite genomen om haar te bezoeken toen zij niet meer kon de afgelopen tien jaar, jij hebt er toch een draai aangegeven dat het ook nu weer met grote waardigheid heeft plaatsgevonden, waarvoor Elly en ik jou en Micaela erg dankbaar zijn het had een heel klein beetje weg van een erg klein familietje zodat we toch nog met zijn vieren afscheid hebben kunnen nemen.

Dank je wel.....
Elly en René.

28-07-2012
Geplaatst door: ELLIE TIMMER
UITVAART

BESTE JOHN,
NAMENS DE FAMILIE WILLEN WIJ JOU EN JE TEAM HEEL ERG HARTELIJK DANKEN VOOR DE MOOIE EN RESPECTVOLLE VERZORGING VAN DE UITVAART VAN ONZE ZUS EN SCHOONZUS.
NOGMAALS HARTELIJK DANK DAARVOOR.