Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
01-08-2012
Geplaatst door: René en Elly
Waardering

Beste John,

Er zijn weleens dagen dat je de verkeerde berichten krijgt, recentelijk heb ik zo'n bericht gehad.

Mijn oudtante is overleden zo was het bericht wat mij bereikte, als enige twee die op regelmatige basis voor haar zorgde was de tijd aangebroken om dat te doen wat je allemaal wel weet maar dan even niet, want wat nu.

Heel toevallig hadden we die maand ook al een slecht bericht ontvangen, een goede vriend was plots overleden een tragisch ongeluk met rampzalige gevolgen, ook daar was er geen sprake van een standaard protocol, het is tijdens die dienst geweest dat je onopvallend opvallend aanwezig was door op een gedreven manier je werk doen want dat is het voor jou gewoon je werk....nou daar heb ik inmiddels wel een ander beeld bij, er zijn mensen die dit doen als werk, wat ze overigens goed doen echter bij jou is het verschil dat je het nou net even anders doet dan iemand die het als werk ziet, zo zag ik het.
De begrafenis was meer dan waardig.

Dus het lag erg voor de hand dat we bij gelegenheid als het dan zo ver zou komen je gingen bellen voor de begrafenis van onze oudtante. Het was voor mij niet logisch dat ik je snel ging weerzien ben wel blij dat ik je kon bellen, het is erg fijn iemand te kennen die de zorg overneemt. Ik zat een beetje in de tweestrijd hoe het nu moest volgwagens nul koffie nul bezoek nul alles nul, want er zou niemand komen, niemand had de moeite genomen om haar te bezoeken toen zij niet meer kon de afgelopen tien jaar, jij hebt er toch een draai aangegeven dat het ook nu weer met grote waardigheid heeft plaatsgevonden, waarvoor Elly en ik jou en Micaela erg dankbaar zijn het had een heel klein beetje weg van een erg klein familietje zodat we toch nog met zijn vieren afscheid hebben kunnen nemen.

Dank je wel.....
Elly en René.

28-07-2012
Geplaatst door: ELLIE TIMMER
UITVAART

BESTE JOHN,
NAMENS DE FAMILIE WILLEN WIJ JOU EN JE TEAM HEEL ERG HARTELIJK DANKEN VOOR DE MOOIE EN RESPECTVOLLE VERZORGING VAN DE UITVAART VAN ONZE ZUS EN SCHOONZUS.
NOGMAALS HARTELIJK DANK DAARVOOR.

03-07-2012
Geplaatst door: Andre Vermeer
Dank voor goede zorg

Graag wil ik ook namens mijn familie, jou en jouw team bedanken voor de goede zorg voor, tijdens en na de uitvaart van onze moeder.
Persoonlijk heb ik echt het gevoel gehad dat je er altijd was tijdens deze moeilijke periode van rouw en beslissingen nemen.

24-06-2012
Geplaatst door: paul van oijen
Begrafenis mw. M.Th. van Oijen-van de Genugten

Beste John,

Mede namens mijn zus, zwager en echtgenote willen wij jou en jouw medewerkers van harte bedanken voor de waardige uitvaart van onze (schoon)moeder en oma op 22 juni 2012. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Met vriendelijke groeten namens de familie,

Paul van Oijen

11-06-2012
Geplaatst door: Martin & Sandra Bron
Crematie Max & Thomas Bron

Bestje John & Micaela,

Ook al waren wij beiden emotioneel gezien op dat moment niet erg stabiel, toch hebben we onze jongens een mooi afscheid kunnen geven.

Mijn vrouw en ik willen jullie beiden hiervoor bijzonder hartelijk bedanken.

Met vriendelijke groet,

Martin & Sandra

07-06-2012
Geplaatst door: Rik van Zutphen
begrafenis mw. Anke Gerritsen

Beste Johan,
Graag wil ik jou en je team heel hartelijk danken voor de zorgvuldige en plezierige wijze waarop de uitvaart werd verzorgd. Chapeau!
Hartelijk gegroet,
Rik van Zutphen

06-06-2012
Geplaatst door: E. Zwart

Beste John,
Nogmaals dank voor de prettige samenwerking bij de begrafenis van ons gemeentelid.
Ernst Zwart

29-05-2012
Geplaatst door: E Intven
verzorging uitvaart

John,
Hierbij willen wij jou hartelijk bedanken voor de zeer goed verzorgde uitvaart van onze moeder,oma.Wij hadden nooit kunnen dromen dat de uitvaart zo mooi en keurig zou zijn.
Je begreep direct wat wij wilden,en daarvoor onze dank.
Dit was precies zoals zij het gewild zou hebben.
Ga zo door ,beter kan niet
E Intven

23-05-2012
Geplaatst door: Fam. de Bruine
uitvaart van dhr de Bruine

John,

Je hebt ons op een perfecte manier begeleid bij het afscheid van mijn man en onze vader.
Je voelde heel goed aan hoe wij het beleefden en hebt hierop ingespeeld op een manier die bij ons past.
Wij zijn jou en Micaela hier heel dankbaar voor.

Familie de Bruine.

06-04-2012
Geplaatst door: Martin Altink
uitvaart mevr. Huyzers op Goede Vrijdag 2012

Beste John,
dank voor de goede begeleiding van de familie Roderkerken-Huyzers. Het was fijn om op een ontspannen manier deze uitvaart te kunnen organiseren. Ik vond het persoonlijk fijn om op een wat ontspannendere manier om te mogen gaan met jou als uitvaartondernemer.

Namens X-preszo Ministries Rotterdam Oost,
Ds. Martin Altink
Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten