Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
09-08-2011
Geplaatst door: Rene & Ria Blok-Schippers
crematie

Ha die John,

Bij deze nog even de dank uitspreken voor de goede uitvaart van mijn schoonmoeder en moeder Agnes Schippers-Struijk.
Jij wist ondanks de gespannen familie omstandigheden er toch een respectvolle en super uitvaart van te maken. En wat ook heel erg prettig is dat jij de week voor de uitvaart altijd klaar staat om vragen of problemen op te lossen. Nogmaals super bedankt !!!!

Groetjes Ria & Rene Blok uit Abbenbroek

05-08-2011
Geplaatst door: micaela en ruud vd ende
jesse

Lieve John
bedankt voor de geweldig mooie dag die je ons heb gegeven tijdens het afscheid van onze zoon Jesse. zoveel mensen en vooral de lange lange rij auto's. de politie escorte was echt iets voor Jesse
we kijken met een goed gevoel terug op deze dag. het verdriet is enorm maar te weten dat wij alles voor hem hebben gedaan wat maar kin geeft enige rust
bedankt hiervoor
dikke kus van ons allemaal

29-05-2011
Geplaatst door: carla en Ben de Man
Begrafenis moeder en schoonmoeder

Beste John,

Langs deze weg willen wij je namens de gehele familie nogmaals bedanken voor de voor de bijzonder prettige en ontspannen manier waarop je de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder hebt geregeld.
John jij hebt er tevens aan bijgedragen het verlies minder droevig te doen zijn ook hiervoor onze dank.

Met vriendelijke groet,

Carla en Ben de Man.

19-04-2011
Geplaatst door: Ad Stuurman
plechtigheid Dhr W Bal

John,
Bedankt namens de gehele familie voor de goede zorgen voor tijdens en na de crematie, van 1e bezoek, bloemenkeuze teksten op de kaart, niets was teveel, ook jou persoonlijke boodschap aan de nabestaanden heeft ons diep geraakt, en getuigt van een waardig en respectvolle afscheidsbegeleiding.

Ad Stuurman

14-04-2011
Geplaatst door: xandra bakker
verzorging uitvaart

John,

Bij deze weg willen wij je bedanken voor de goede zorg en de mooie uitvaartdienst die je hebt gehouden alles was tot de puntjes geregeld.
Je was altijd bereikbaar en alles was bespreekbaar.
Bedankt hiervoor.


Fam. Bakker

03-03-2011
Geplaatst door: Familie ten Hove
Uitvaart van Ben (de kwastroloog)

Hallo John,
Ik wil jou namens ons allemaal enorm bedanken. Je hebt alles prima geregeld! Je bent een enorme steun voor ons geweest. Vooral mijn moeder was ook erg blij dat jij er was. Je hebt tijdens de dienst mooi gesproken. Je beschreef precies onze vader en echtgenoot. Mijn vader had ook blij met je geweest!

Groetjes,
Fam. ten Hove

11-02-2011
Geplaatst door: Christine en Sjaak Wernecke
begrafenis schoonmoeder.

John,
Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor het regelen van de crematie van mijn schoonmmoeder. De rust die je uitstraalt tijdens de dienst.
De toewijding toen je voor het eerst bij ons kwam om de droeve taken te doen. Chapeau. niets was je te veel al onze vragen heb je beantwoord. altijd kwam je met een oplossing. Ook dank voor de wijze waarop de kaarten tot stand kwamen en je hulp bij het verzorgen van het rouwstuk
nogmaals onze dank is groot
ook namens mijn schoonzusje Bep Hertstein-Kreuk
Mijn schoonmoeder kon geen waardiger afscheid krijgen dan degene die ze vandaag heeft ontvangen
Christine Werneke

24-11-2010
Geplaatst door: Peter Lussenburg
Uitvaart van mijn moeder

John,

Op deze manier wil ik en mijn familie je bedanken voor niet alleen het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder maar ook voor de ondersteuning van mij en de familie op de eerste dagen na het overlijden van mijn moeder. De uitvaart zelf was keurig en eenvoudig alsof mijn moeder zelf de uitvaart had geregeld. Nogmaals onze dank hiervoor.

20-10-2010
Geplaatst door: Frank en Petra Kapogiannis
De begrafenis van onze lieve zus Marja Gouw

Beste John,
tja hoe snel kan iets gaan, zo spreek je elkaar op de begrafenis van een goede vriend van ons samen en twee dagen daarna regel je op een zeer professionele manier de begrafenis van onze lieve zus Marja, wij kennen jouw natuurlijk op een heel ander vlak, iets dat je net als ik met veel passie en enthousiasme deed en wat ik meteen herkende in de week dat je ons bijzonder goed heb bij gestaan in alles wat er te regelen was, niet alleen bij ons is dat opgevallen, maar bij alle tweehonderdvijftig aanwezigen.
wij bedanken je namens de hele familie, vooral mijn moeder vond de ere haag van mensen en bloemen naar Marja's rustplaats erg mooi en indrukwekkend.
John heel erg bedankt voor alles !

13-09-2010
Geplaatst door: Marsha Schaay & Patricia Weerts
Begrafenis van onze mama

Hallo John,

Met veel geduld, warmte en respect heb je ons door de week naar de begrafenis toe geholpen. Alles heb jij voor ons geregeld in het tempo wat wij aankonden. Niets was gek en alles kon.

Door op deze manier met de begrafenis van onze moeder bezig te zijn geweest helpt ons in de verdere verwerking.

Dank je wel,
Marsha & Patricia