Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
20-10-2010
Geplaatst door: Frank en Petra Kapogiannis
De begrafenis van onze lieve zus Marja Gouw

Beste John,
tja hoe snel kan iets gaan, zo spreek je elkaar op de begrafenis van een goede vriend van ons samen en twee dagen daarna regel je op een zeer professionele manier de begrafenis van onze lieve zus Marja, wij kennen jouw natuurlijk op een heel ander vlak, iets dat je net als ik met veel passie en enthousiasme deed en wat ik meteen herkende in de week dat je ons bijzonder goed heb bij gestaan in alles wat er te regelen was, niet alleen bij ons is dat opgevallen, maar bij alle tweehonderdvijftig aanwezigen.
wij bedanken je namens de hele familie, vooral mijn moeder vond de ere haag van mensen en bloemen naar Marja's rustplaats erg mooi en indrukwekkend.
John heel erg bedankt voor alles !

13-09-2010
Geplaatst door: Marsha Schaay & Patricia Weerts
Begrafenis van onze mama

Hallo John,

Met veel geduld, warmte en respect heb je ons door de week naar de begrafenis toe geholpen. Alles heb jij voor ons geregeld in het tempo wat wij aankonden. Niets was gek en alles kon.

Door op deze manier met de begrafenis van onze moeder bezig te zijn geweest helpt ons in de verdere verwerking.

Dank je wel,
Marsha & Patricia

10-09-2010
Geplaatst door: Hans Aarts
Overlijden schoonmoeder

John heeft ons goed begeleid bij het in orde maken van de uitvaartplechtigheid.Alle s werd duidelijk uitgelegd met genoeg ruimte voor eigen inbreng. Een zorg minder in moeilijke tijdenals de zaken zo goed worden aangepakt. Een aanrader.

25-07-2010
Geplaatst door: Frans Acda
Crematie

Onze complimenten en dank voor John den Breejen. Vanaf het overlijden van mijn moeder heeft hij de verdere gang van zaken uitstekend en op zeer prettige wijze verzorgd. John wist precies datgene neer te zetten wat gewenst was.

07-06-2010
Geplaatst door: Peter Radix
Herbegraven

Beste John,
Wij hadden een speciaal verzoek aan jouw want er moest iemand worden herbegraven. Deze specifieke gebeurtenis was voor jouw ook uniek. Vanaf het eerste contact tot de laatste handdruk is jouw begeleiding uitstekend geweest. Wij waren ook zeer te spreken over de plechtigheid bij het graf in Zierikzee. Chapeau.
Bedankt
Peter

09-04-2010
Geplaatst door: Merlijn
complimet

Beste John,
Ik heb je site bekeken, en kan je enkel maar een heel groot compliment maken voor de uitstekende verzorging daarvan.
Volg je hart en je gevoel in je prachtige werk, zoals ik ook elf jaar gedaan heb, maar door reuma helaas heb moeten stoppen. Heel veel sucses en sterkte met alles wat je onderneemt.
Groet
Merlijn.

26-02-2010
Geplaatst door: Fam Verburg
bedankt

Beste John,

Graag willen wij jou bedanken voor alle zorg en hulp bij het overlijden van mijn vader. Ook de ceremonie was gewoon perfect. Je hebt ons een hoop zorgen uit handen genomen en je was ook een enorme steun. Nogmaals bedankt voor alles. Groetjes Christa en Mieke

18-01-2010
Geplaatst door: Patricia Voogd
mantelzorgsalon

Beste John,

Complimenten voor de mooie en informatieve website. Ik ben blij dat je als gastspreker bij ons in de Mantelzorgsalon op 14 juni a.s. komt vertellen wat er allemaal bij komt kijken als je praat over een uitvaart.

Met vriendelijke groet,
Patricia Voogd
Mantelzorgconsulente
Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse

16-11-2009
Geplaatst door: Latifa Loukili
Mooie website

Beste meneer den Breejen,

Ik wou toch nog even een berichtje achterlaten om te zeggen dat ik de website mooi vind

Groetjes Latifa
Telefoongids

20-10-2009
Geplaatst door: Nel
Uitvaart Henk

Beste John,

Mijn echtgenoot, Henk, die ernstig ziek was las een stukje in een krant hoe jij er toe was gekomen om in de uitvaartverzorging te gaan werken. Wij herkenden je onmiddellijk uit je vorige baan. We hadden vroeger veel plezier met jou beleefd. Naar aanleiding van dat stukje in de krant waren wij direct overtuigd dat jij de uitvaart van Henk moest verzorgen.
In ons eerste kennismaking gesprek, samen met de kinderen, bleek dat je een professionele, warme persoonlijkheid bent. Je stelde ons gerust hoe de uitvaart geregeld moet worden.
Na het overlijden van Henk heb je ons integer bijgestaan. Wat ik heel erg fijn vond, is dat wij samen de familiekamer binnen gingen (waar ik moeite mee had).
De uitvaart plechtigheid was keurig verzorgd. Je steun voor de kleinkinderen was geweldig. Je was er voor ons allen. Ga zo door met dit soms moeilijk, maar dankbaar werk.