Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
16-11-2009
Geplaatst door: Latifa Loukili
Mooie website

Beste meneer den Breejen,

Ik wou toch nog even een berichtje achterlaten om te zeggen dat ik de website mooi vind

Groetjes Latifa
Telefoongids

20-10-2009
Geplaatst door: Nel
Uitvaart Henk

Beste John,

Mijn echtgenoot, Henk, die ernstig ziek was las een stukje in een krant hoe jij er toe was gekomen om in de uitvaartverzorging te gaan werken. Wij herkenden je onmiddellijk uit je vorige baan. We hadden vroeger veel plezier met jou beleefd. Naar aanleiding van dat stukje in de krant waren wij direct overtuigd dat jij de uitvaart van Henk moest verzorgen.
In ons eerste kennismaking gesprek, samen met de kinderen, bleek dat je een professionele, warme persoonlijkheid bent. Je stelde ons gerust hoe de uitvaart geregeld moet worden.
Na het overlijden van Henk heb je ons integer bijgestaan. Wat ik heel erg fijn vond, is dat wij samen de familiekamer binnen gingen (waar ik moeite mee had).
De uitvaart plechtigheid was keurig verzorgd. Je steun voor de kleinkinderen was geweldig. Je was er voor ons allen. Ga zo door met dit soms moeilijk, maar dankbaar werk.

13-09-2009
Geplaatst door: Christine
jouw bezoek

dank voor je heldere uitleg en je prettige aanwezigheid

04-08-2009
Geplaatst door: Sylvia vd Spoel (Smits)
Hoi John

Ik zag je naam/advertentie in de Spijkenisse staan en die kwam mij heel bekend voor. Veel succes in dit mooie beroep. Ik heb jaren geleden mijn diploma uitvaartverzorging gehaald maar nooit wat mee gedaan. Dit is geen open sollicitatie want wat ik nu doet vind ik ook heel erg leuk. Ik wil je gewoon heel veel succes wensen.

29-07-2009
Geplaatst door: Steph van Namen
Zomaar...

Beste John, het was gezellig laatst. Zie je gauw weer!

mvg

Steph

27-07-2009
Geplaatst door: mw everse
nou Jhon niets dal lof , prachtige site

ik ben er voor om al je wensen , ivm je eigen begrafenis te regelen , wij kwamen er plotseling voor te staan , toen mijn jonste dochter plotseling overleed, ik ben echt onder de indruk , zoals u uitvaart verzorging er uit ziet martha

12-09-2008
Geplaatst door: Piet,
bedankt

Sfoto's van uitvaart van onze Annelies en mama
Hallo allemaal,
Het is vandaag precies 7 maanden geleden dat onze Annelies gecremeerd is. Op 14 april dit jaar hebben wij op haar en onze wijze afscheid van haar genomen. Geheel in het wit, witte auto's , witte balonnen , speciaal op haar en onze manier versierde witte kist met hand en voet afdrukken .
De uitvaart was perfect geregeld , dank zij jullie, hebben we het op onze wijze afscheid kunnen nemen van onze Annelies en mama, onze dank er voor nogmaals, iedereen heeft er nu nog over jo. Neem eens een kijkje op mijn fotopagina deze heb ik zelf genomen voor de crematie. De nazorg van U is ook perfect , zelfs voor het uitzoeken van de urn, en de diverse telefoontjes.
Groetjes Piet, Angelique en Samantha Langstraat

http://www.pixum.nl/viewalbum/?id=2088424

11-06-2007
Geplaatst door: Belinda
mooi beroep

Beste heer den Breejen,
Zoals u in het beroep bent "gerolt" zo wil ik ook al jaren de Uitvaartzorg in. Maar helaas krijg ik nergens voet aan de grond. Toch blijf ik proberen en het lezen van uw site, sterkt mij alleen maar meer in mijn wens om mijn roeping te volgen. want ik denk dat een beroep als dit een roeping is.

Mijn complimenten, zowel voor de site, als voor uw volharding in iw roeping.

Met vriendelijke groet,

Belinda

23-09-2006
Geplaatst door: chantal
netjes deze site

Uw site ziet er fantastische uit ik vind dit echt geweldig.
ik ga dit tegen iedereen vertellen.
groetjes chantal

21-05-2005
Geplaatst door: P van Vuuren
ABOVO site

Hoi John jouw kende als collega waar ik jaren mee in uitvaart heb gezeten weet ik zeker dat de uitvaart goed verzorgd gaat worden, ik wens jouw hierbij zeer veel succes.
De site is heel mooi en keurig verzorgd.
groetjes
Piet van Vuuren
directeur Ster Videotheek.