Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  » 
19-03-2016
Geplaatst door: Jan van Diggele
Crematie van mn moeder

Mijn moeder is helaas op 15 maart j.l overleden het is allemaal zo snel gegaan dat we het nauwelijks konden bevatten.
Gelukkig heeft de heer j.f den breejen ons geweldig bijgestaan zeer professioneel en zeker ook begaan onze welgemeende dank daarvoor ik en mijn familie zijn dik tevreden ondanks ons grote verlies rust zacht moeder we houden van u

18-03-2016
Geplaatst door: Fam. L. Kieviet

De uitvaartverzorging van mijn vader door Abovo is ons ons heel goed bevallen. De professionele benadering en zorgvuldige uitvoering van alle taken heeft ons veel rust gegeven in deze moeilijke tijd. De opbaring van mijn vader in de 24 uurs kamer kan ik een ieder aanbevelen. Het idee om op ieder gewenst moment nog even naar je dierbare te gaan is van grote waarde. Juist het kleinschalige karakter geeft een geborgen gevoel en de rust om gewoon nog even met elkaar te zijn. John heeft het vermogen om humor en serieuze zaken goed te scheiden. Een grap op zijn tijd maar ook de waardigheid waarmee hij de uitvaart leid getuigd van klasse. John, ik hoop dat wij voorlopig geen beroep op jou hoeven te doen. Tot ziens. Fam. L. Kieviet

18-03-2016
Geplaatst door: Marian Smulders van Diggele
condoleance en verzorging van mijn overleden moede

ik wil even zeggen ook namens mijn broer dat John een goed verzorgde condoleance heeft verzorgd voor mijn overleden moeder en familie met een lach en een traan bedankt hiervoor

10-03-2016
Geplaatst door: Huib en Mina Oostlander
Crematie

Wij waren op zoek naar een uitvaartverzorger, omdat het niet goed ging met onze vader, en zo kwamen we bij John terecht. We hadden van te voren al een gesprek gehad met John voor onze vader overleed.John was heel belangstellend en vroeg wat onze wensen waren, ook als we dachten dat iets niet kon ging John bellen of het mogelijk was. Zelfs een citroen DS (snoek) als rouwauto was mogelijk, omdat onze vader die zelf vroeger bezat.
Van het begin tot het eind was alles keurig geregeld, en ondanks het verdriet was er ook af en toe tijd voor een grapje en konden we ook lachen. Zo werd het voor ons een heel mooi en persoonlijk afscheid.
Onze dank aan John en zijn medewerkers.

09-03-2016
Geplaatst door: John
zeer tevreden

Begrafenis van mijn vader is zeer goed geregeld door John, vanaf moment van overlijden tot aan de begrafenis is er dagelijks contact geweest.
Op ieder moment kan je contact opnemen tot vlak voor de bijeenkomst, geen probleem om een laatste onverwachte wijziging door te geven.
De familie is zeer tevreden.

05-03-2016
Geplaatst door: moniquetimmermans
bedankt

beste john
Ik wil jou,en je medewerkers bedanken.voor de mooi fijne respect volle begeleiding.bij hetoverlijden van mijn man,al zijn wensen zijn vervultje ben een heel integer/en goed mens met gelukkig nog humor,je had al aan een paar steekwoorden voldoende om er prachtige preek te houden.Heel heel erg bedankt monique /kinderen en kleinkinderen

28-02-2016
Geplaatst door: Evelyn Middelkoop
Bedankje

Bij deze willen wij “Abovo”, John den Breejen en medewerkers bedanken voor de goede zorgen vóór, tijdens en na de crematie van mijn man/ onze vader ANTONIUS JOHANNES SCHOOR. Toen mijn man/onze vader te horen had gekregen dat hij geen uitzicht meer had op genezing heeft hij John den Breejen uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heeft hij zijn wensen kenbaar gemaakt, welke John op papier heeft gezet. In de periode erna en tijdens de plechtigheid heeft John met zijn wensen rekening gehouden en alles is verlopen zoals mijn man/ onze vader het gewild had. Wat zeer gewaardeerd werd is dat John de teksten die op de papieren vliegtuigjes stonden, en die door de achterkleinkinderen in de kist waren gelegd, ook in zijn toespraak gebruikte . Voor de familie waren het vooral ook deze aandachtpunten waar men troost in kon vinden.
Wij vonden het een mooi en waardig afscheid en willen nogmaals John den Breejen en zijn medewerkers daar hartelijk voor bedanken.
Familie Schoor.

27-02-2016
Geplaatst door: Geale de vries
Bedankt

Betreft: mvr. A.W. Smit

Moeder (88 jr.) was al meer dan acht maanden bedlegerig en had 24 uur/dag verzorging nodig.
Alsof het werd aangevoeld, door de familie, is een week voor haar overlijden gevraagd of dhr. J.F. den Breejen ons kon visiteren met de bedoeling om haar uitvaart te bespreken en eventueel voor te bereiden.
Tevens is gelijktijdig gekeken wat de mogelijkheden waren met de zeer oude polissen met als doel een respectvolle en toch betaalbare uitvaart te verzorgen.
Toen het dan ook zover was hoefden wij alleen maar een teken te geven dat de uitvaartverzorging aan kon vangen.
De uitvaart was zeer goed en netjes geregeld vanaf het vervoer, de rouwkaarten tot en met de crematie. De persoonlijke aanwezigheid, inzet en nazorg van dhr. Den Breejen gaf ons als (klein)kinderen, familieleden en kennissen een goed gevoel.
Wij willen dhr. Den Breejen dan ook bedanken voor de goede zorgen.

Namens familie Braemer

26-01-2016
Geplaatst door: Annemieke en Myrthe Noordzij
Intiem afscheid van Leendert Noordzij

Afscheid nemen van je dierbare is voor ons allen een opgave. Wanneer je dan omringd wordt door warme aandacht van lieve en deskundige mensen brengt dit verzachting. John en zijn medewerkers hebben het afscheid van mijn man en mijn zorgzame pappie tot een bijzondere herinnering gemaakt. Al tijdens ons kennismakingsgesprek toen mijn man nog leefde was het voelbaar dat John aandacht heeft voor en ruimte geeft aan persoonlijke wensen. Hij is creatief in het meedenken en open en eerlijk over de financiële gevolgen van keuzes die er gemaakt worden. Direct na het overlijden kwam John in de nacht en regelden wij met elkaar het afscheid zoals mijn man dit wenste. De momenten van afscheid hebben in huiselijke kring plaatsgevonden. Steeds was er een medewerker aanwezig om onze gasten te ontvangen. Meerdere momenten hoorde ik dat men, ondanks het verdriet, de sfeer warm en ontspannen vond. En zoals mijn dochter het noemde: gelukkig maakte John ook grapjes en was het niet alleen zielig.
Wij zijn dankbaar dat Abovo het afscheid tot een warme herinnering heeft gemaakt.
Liefs, Annemieke en Myrthe

12-01-2016
Geplaatst door: Casper Veldwiesch
Crematiedienst Diny Veldwiesch

Beste John en collega's,
Ik wil jullie nog erg bedanken voor alle goede zorgen tijdens zo'n vervelende, verdrietige periode. Hierdoor ben je met je hoofd niet bij alle te regelen zaken.
Mooi om te zien hoe professioneel dit alles is opgepakt.
Het heeft geresulteerd in een mooie crematiedienst waarbij domweg alles goed is verlopen. Mijn complimenten.
Ook het rouwcentrum Nissewaard is op mij bijzonder mooi en goed verzorgd overgekomen.

Namens de familie,

Casper Veldwiesch