Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  » 
26-01-2016
Geplaatst door: Annemieke en Myrthe Noordzij
Intiem afscheid van Leendert Noordzij

Afscheid nemen van je dierbare is voor ons allen een opgave. Wanneer je dan omringd wordt door warme aandacht van lieve en deskundige mensen brengt dit verzachting. John en zijn medewerkers hebben het afscheid van mijn man en mijn zorgzame pappie tot een bijzondere herinnering gemaakt. Al tijdens ons kennismakingsgesprek toen mijn man nog leefde was het voelbaar dat John aandacht heeft voor en ruimte geeft aan persoonlijke wensen. Hij is creatief in het meedenken en open en eerlijk over de financiële gevolgen van keuzes die er gemaakt worden. Direct na het overlijden kwam John in de nacht en regelden wij met elkaar het afscheid zoals mijn man dit wenste. De momenten van afscheid hebben in huiselijke kring plaatsgevonden. Steeds was er een medewerker aanwezig om onze gasten te ontvangen. Meerdere momenten hoorde ik dat men, ondanks het verdriet, de sfeer warm en ontspannen vond. En zoals mijn dochter het noemde: gelukkig maakte John ook grapjes en was het niet alleen zielig.
Wij zijn dankbaar dat Abovo het afscheid tot een warme herinnering heeft gemaakt.
Liefs, Annemieke en Myrthe

12-01-2016
Geplaatst door: Casper Veldwiesch
Crematiedienst Diny Veldwiesch

Beste John en collega's,
Ik wil jullie nog erg bedanken voor alle goede zorgen tijdens zo'n vervelende, verdrietige periode. Hierdoor ben je met je hoofd niet bij alle te regelen zaken.
Mooi om te zien hoe professioneel dit alles is opgepakt.
Het heeft geresulteerd in een mooie crematiedienst waarbij domweg alles goed is verlopen. Mijn complimenten.
Ook het rouwcentrum Nissewaard is op mij bijzonder mooi en goed verzorgd overgekomen.

Namens de familie,

Casper Veldwiesch

30-12-2015
Geplaatst door: Ria & Rien Hazeu
Uitvaart van mevrouw C. van Antwerpen-Visser

Beste John en medewerkers.
Bij toeval leren kennen toen je de uitvaartdienst van mijn schoonvader overnam vanwege vakantie van de desbetreffende uitvaartondernemer.
We waren toen meteen al onder indruk van hoe jij de uitvaartdienst van mijn schoonvader deed, rustig kalm en met veel respect voor de overledene.
Mijn schoonmoeder besloot toen bleek dat ze ongeneeslijk ziek was ook door jou de uitvaart te laten doen.
We hebben dat allemaal tijdens het verblijf van haar in het ziekenhuis met jou besproken, dat stelde haar gelijk gerust dat alles goed geregeld was.
De uitvaart van mijn schoonmoeder was dan ook zoals moeders het voor ogen had en dat vonden wij ook.
Wij hebben al diverse mensen gesproken over hoe jij en je medewerkers deze dienst leidde en begeleide, vele complimenten hierover komen jou en je team ten dele.
Nogmaals bedankt hiervoor.

08-11-2015
Geplaatst door: Patricia van Scharrenburg
Begrafenis van Willem(Wim) de Wit

Bij deze willen we Abovo en dus John en zijn medewerkers heel hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen voor en tijdens de begrafenis van Wim.
Echt fantastisch hoe jij dat oppakte, zeker na een zeer vervelende ervaring met een andere uitvaardmaatschappij! Jij pakte de koe bij de horens en deed wat in jou vermogen lag! Echt daar zijn we je dankbaar voor, John! Je pakte alles zeer professioneel aan maar vooral met veel gevoel en interesse voor je klanten. Nogmaals onze dank! Namens de Fam de Wit

27-10-2015
Geplaatst door: Joke de Brons
Overlijden en uitvaart Paul Kluwen

Wij willen John en zijn medewerkers bedanken voor de fijne begeleiding bij het overlijden en de uitvaart van Paul. Het heeft ons veel steun gegeven.
De rust die jullie uitstralen en alles is mogelijk. Echt fijn!

15-10-2015
Geplaatst door: Rosina
sobere begrafenis

Na een zeer kort ziekbed heb ik een begrafenis moeten regelen, deze meneer wilde een sobere en zeer kleine begrafenis. Wij zijn zeer goed geholpen en de uitvaart is gegaan zoals gewenst was. Onze dank is groot.

11-10-2015
Geplaatst door: Edward van Boven
Uitvaart van mijn moeder

Door de langdurige ziekte van mijn moeder hebben we de tijd gehad om haar uitvaart op een rustige manier voor te bereiden. Ze heeft zelf gezocht naar een uitvaartverzorger en na het eerste telefoontje met John wist ze al dat het Abovo zou worden. Ondanks de zware en emotionele lading weet John met respect en humor alle moeilijke onderwerpen te bespreken en vragen te beantwoorden. Alles is mogelijk en John zal je op geen enkele manier sturen of pushen maar zal wel zijn mening geven (en dat is niet altijd de duurste) als je twijfelt of er om vraagt. Tijdens de uitvaart straalt John eerbied en respect uit en was alles perfect geregeld.

30-09-2015
Geplaatst door: Jolanda Bazen
Uitvaart van mijn oom Wim Bazen

Nog voordat mijn oom, die geen vrouw en kinderen had, was overleden waren we al aan het zoeken naar een uitvaartonderneming die met ons mee wilde denken, aangezien mijn oom een zeer lage uitvaartverzekering had. We hadden een budgetuitvaart in gedachten, die zeer sober zou zijn. Ik, en met mij de rest van de familie, had er een zwaar hoofd in hoe we dit moesten gaan doen.
Binnen 5 minuten nadat ik wat offertes had opgevraagd belde John me op. Het korte maar duidelijke gesprek wat ik met hem had, gaf me ontzettend veel vertrouwen dat het goed zou komen. Ik voelde me meteen ontzorgd. Dat had nog niet eens zozeer te maken met het feit dat hij de enige was die een prijs noemde die binnen de verzekering viel, maar vooral met de manier waarop hij me te woord stond. Toen m'n oom twee dagen later toch nog vrij snel overleed, heb ik John meteen gebeld. De manier waarop hij alles oppakte en me van adviezen voorzag was ontzettend fijn. Want, gelukkig had ik nog nooit met dit soort zaken te maken gehad.
De uitvaart zelf was verre van sober, zeer professioneel en respectvol begeleid door John zelf.
Dankjewel voor alles, John. Namens de hele familie Bazen.

24-09-2015
Geplaatst door: Ferry
Overlijden oom

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis! Liever houden we ons niet bezig met de tarieven en al zeker niet als je een verzekering hebt afgesloten. Het wordt immers vergoed. Wat als je geen verzekering hebt afgesloten? Op het moment dat je de uitvaartverzorger inhuurt heb je als nabestaande geen zin om te gaan onderhandelen over de hoogte van de tarieven. Je hoofd staat wel ergens anders naar. En tijdens het proces een andere uitvaartverzorger inschakelen is al helemaal een brug te ver. In ons geval waren de omstandigheden dusdanig dat we het overlijden van een dierbare zagen aankomen. Ruim van te voren waren we in de gelegenheid een aantal aanbieders te vergelijken. En hoewel ik ervan overtuigd ben dat alle aanbieders prima in staat zijn een uitvaart op gepaste wijze te organiseren en te begeleiden zijn de verschillen in de berekende tarieven stevig en veelal niet verklaarbaar. John den Breejen van Abovo Uitvaartverzorging heeft ons laten zien dat je een professionele uitvaart kunt bieden voor een net tarief zonder dat je daar als nabestaande op enige wijze concessie`s voor hoeft te doen. John is professioneel en schakelt op natuurlijke wijze tussen de verschillende emoties en gevoelens die een uitvaart nu eenmaal vaak heeft. Je kunt het nu eenmaal niet overdoen en het moet in één keer goed! De wensen van de nabestaanden staan voor hem voorop!

19-08-2015
Geplaatst door: B.J. de Bree
Uitvaart van mijn moeder

Dhr. den Breejen heeft ons vanaf het eerste contact correct bijgestaan en ondersteund. Was continu bereikbaar wanneer we hem nodig hadden, en dacht op een respectvolle en aangename manier mee in het proces van overleggen en beslissen. Hij heeft op een bijzondere manier oog voor specifieke gevoeligheden en wensen van nabestaanden, waarbij de verwerking van onze emoties als klant centraal staan. Alle lof en ondanks al het verdriet een zeer positieve ervaring.