Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  » 
24-09-2015
Geplaatst door: Ferry
Overlijden oom

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis! Liever houden we ons niet bezig met de tarieven en al zeker niet als je een verzekering hebt afgesloten. Het wordt immers vergoed. Wat als je geen verzekering hebt afgesloten? Op het moment dat je de uitvaartverzorger inhuurt heb je als nabestaande geen zin om te gaan onderhandelen over de hoogte van de tarieven. Je hoofd staat wel ergens anders naar. En tijdens het proces een andere uitvaartverzorger inschakelen is al helemaal een brug te ver. In ons geval waren de omstandigheden dusdanig dat we het overlijden van een dierbare zagen aankomen. Ruim van te voren waren we in de gelegenheid een aantal aanbieders te vergelijken. En hoewel ik ervan overtuigd ben dat alle aanbieders prima in staat zijn een uitvaart op gepaste wijze te organiseren en te begeleiden zijn de verschillen in de berekende tarieven stevig en veelal niet verklaarbaar. John den Breejen van Abovo Uitvaartverzorging heeft ons laten zien dat je een professionele uitvaart kunt bieden voor een net tarief zonder dat je daar als nabestaande op enige wijze concessie`s voor hoeft te doen. John is professioneel en schakelt op natuurlijke wijze tussen de verschillende emoties en gevoelens die een uitvaart nu eenmaal vaak heeft. Je kunt het nu eenmaal niet overdoen en het moet in één keer goed! De wensen van de nabestaanden staan voor hem voorop!

19-08-2015
Geplaatst door: B.J. de Bree
Uitvaart van mijn moeder

Dhr. den Breejen heeft ons vanaf het eerste contact correct bijgestaan en ondersteund. Was continu bereikbaar wanneer we hem nodig hadden, en dacht op een respectvolle en aangename manier mee in het proces van overleggen en beslissen. Hij heeft op een bijzondere manier oog voor specifieke gevoeligheden en wensen van nabestaanden, waarbij de verwerking van onze emoties als klant centraal staan. Alle lof en ondanks al het verdriet een zeer positieve ervaring.

02-08-2015
Geplaatst door: John van Krimpen
Begrafenis van mijn moeder

Mijn moeder is op 16 Juli overleden en op 23 Juli begraven in Rotterdam. Ik ken John al jaren en hij heeft dit zeer professioneel gedaan. Onze dank gaat dan ook uit naar heel de organisatie, van het begin tot het eind. Dit geeft zoveel rust, als je weet dat alles goed geregeld is. In deze tijd heb je het al moeilijk genoeg. Mijn advies is dan ook, als je in de ze situatie terecht komt het nummer van abova te bellen . Dan heeft u een zorg minder en alles word geregeld. ( 0181- 657938 of 06- 209320280 ) Hierbij wil nogmaals onze dank uitbrengen.

18-07-2015
Geplaatst door: Elly
Mijn moeder's uitvaart

Vandaag was het zover, met respect en oog voor detail had ik alles samen met John den Breeyen voorbereid. Toen ik hem direct na het overlijden op zaterdagavond laat belde stond hij direct klaar om alles te regelen. Mede door zijn persoonlijke betrokkenheid en inbreng is het een laatste groet geworden geheel in haar stijl. Ik vond het ook belangrijk om, gezien haar leeftijd het leven te vieren en het was zoals zij graag zag ook "gezellig". John bedankt voor je inzet ik vond het een respectvolle samenwerking, die ik iedereen zou aanbevelen.

15-07-2015
Geplaatst door: Joey Brust
Uitvaart van mijn moeder

Mijn moeder had een zeer zeldzame variant van MS.
Toen duidelijk werd dat ze het niet ging halen hebben wij contact gezocht met John.
Wij zijn bij John gekomen via het internet, zijn goede recensies en manier van werken spraken ons zeer aan.
John is kort daarop meteen bij ons langsgekomen.
Wij wonen totaal niet in de regio waar John veelal opereert, maar dat was voor hem geen enkel probleem.
Zonder te pushen of ergens op aan te dringen hebben we de uitvaart van mijn moeder in een zeer prettige sfeer en een persoonlijke benadering besproken. John heeft ons volledig vrij gelaten in onze keuzes en ons enkel de voor en nadelen van onze keuzes toegelicht.
Het duurde dan ook niet heel lang tot we een zeer passend plan voor de uitvaart van mijn moeder op papier hadden staan.
Nadat we alles hadden samengesteld zijn we in de mogelijkheid gesteld om het eens rustig te bekijken en erover na te denken of dit is wat we wilden.
Voor ons was er weinig twijfel aan het feit of John onze uitvaart ging verzorgen, we hadden vanaf het eerste moment een soort klik die je graag hebt bij iets wat zo belangrijk is als het laatste afscheid van een van de meest dierbare mensen uit je leven. Toen het moment daar was dat mijn moeder overleed hebben we John gebeld, vanaf dat moment heeft hij ons geen moment het idee gegeven dat we zelf achter dingen aan moesten. Daar ik het "regelen" op me had genomen, heeft John mij elke dag een of meerdere malen opgezocht of gebeld om me te helpen, begeleiden en zelfs te steunen in het verlies en het drukke proces van de uitvaart en alles wat daarbij hoorde. De uitvaart zelf is exact gegaan zoals we het ons hadden voorgesteld. Onze familie en vrienden waren allen zeer te spreken over zijn persoonlijke benadering en de manier waarop alles georganiseerd was. Want dat is wat het was, georganiseerd. John en zijn personeel hebben ons en de rest van de aanwezigen perfect begeleid en ontlast zodat wij onze focus volledig konden leggen op het afscheid nemen van onze dierbare moeder, zus, oma, vriendin en collega. John is een een goede spreker en heeft de mensen dan ook zeer geraakt met zijn mooie woorden tijdens de dienst. Tot het moment dat we afscheid hebben genomen bij het graf en zelfs tot we gearriveerd waren in het afgehuurde zaaltje om een samenzijn te hebben ter nagedachtenis, hebben John en zijn team iedereen super opgevangen, het was bijna alsof hij bij onze familie en vriendengroep bij hoorde, zo begaan. Zelfs de weken/maanden erna heeft John mij nog regelmatig bericht en gevraagd hoe het met ons ging. Ik wil dan ook zeer benadrukken dat wanneer je een goed afscheid wil, een waardig afscheid voor een onvergetelijk persoon, neem dan absoluut contact op met John den Breejen.
John, via deze weg nogmaals hartelijk voor je medeleven, je verstand van zaken en je zeer persoonlijke benadering.
Ik spreek namens de hele familie als ik zeg dat wij je heel dankbaar zijn voor het prachtige afscheid van Marian.

Groet,

Namens de hele familie,

Joey Brust

27-06-2015
Geplaatst door: A.J. van den Donker
Uitvaart Riet van den Donker-Figee

Riet mijn vrouw was ernstig ziek, zij zelf besloot om John te vragen om haar uitvaart te regelen.
John heeft alles goed in zich opgenomen en Riet haar wens is volledig gelukt , zij heeft de regie zelf in handen gehad en John heeft een mooie uitvaart verzorgd.
Iedereen kinderen, familie en vrienden waren zeer te spreken over de mooie uitvaart, John namens ons allen erg bedankt.

Ton van den Donker

14-06-2015
Geplaatst door: Jacqueline
Uitvaart Mams

Hartelijke dank voor een fantastische ervaring. Iets wat je maar één keer kunt doen..... Daarom zo belangrijk om het goed te doen! John jij hebt mij de ruimte gegeven en hebt al onze/mijn wensen gerespecteerd samen met jouw collega's. Ik kijk terug op een afscheid waarin ik zelf heel veel heb mogen doen wat voor mijn moeder en mij heel belangrijk is geweest. Het respect en de betrokkenheid van jullie heeft mij enorm goed gedaan. Nogmaals dank.36

26-05-2015
Geplaatst door: Familie Hurkmans, Naaldwijk
Alle zorg uit handen genomen

Wij zijn van mening dat een uitvaartverzorger goed moet zijn en daarbij moet je op hem kunnen rekenen. John heeft de zorgen overgenomen nadat wij in eerste instantie een echt slechte keus voor uitvaartverzorger hadden gemaakt.
John was erg integer en kundig. Hij heeft met zijn team gezorgd voor een heel waardig afscheid en wij hebben daar vanaf het eerste contact vertrouwen in gehad. We willen je hiervoor enorm bedanken.
Een vriendelijke groet van Sjaak, Yannick, Sanna en Anton

07-05-2015
Geplaatst door: Theo Verdier
Uitvaart Tante Jeane(v.d. Smitte-Verdier)

Op 24 maart 2015 ontving ik het bericht, dat mijn Tante te ’s-Gravenhage was overleden en niet lang na een uitvaart offerte via het internet, kwam een telefoontje van John den Breejen. Zijn offerte voor een standaard uitvaart kwam heel redelijk over, in vergelijk met grote uitvaartondernemingen, w.o. DELA, met een basis-verzekering die een gemiddelde marktwaarde vertegenwoordigd van € 4.700,00(2012). Na toestemming van de zoon hebben wij voor de ABOVO-Uitvaart onderneming gekozen. En na een telefoontje aan John, was hij binnen een zeer korte tijd op het huisadres van mijn overleden Tante en hebben wij de gehele uitvaart besproken. Dit gesprek en handelingen die verricht moesten worden om mijn Tante een mooie uitvaart te geven is in een hele goede en prettige sfeer verlopen. Ook het contact, telefonisch of via het internet, dag en nacht, met John verdient een pluim.
Voordat de daadwerkelijke dag aan zou breken waarop de crematie zou plaatsvinden, heeft John zelfs nog een paar uur vrijgemaakt en voorbereidingen getroffen, op een zondag, om nog persoonlijk afscheid te kunnen nemen van mijn Tante.
Op de emotionele dag van de uitvaart, verdient John en zijn medewerker, een hele grote pluim. Zijn voorkomen in “English-Outlook” heeft aangegeven, dat mijn Tante in stijl en eerbetoon, de uitvaart heeft gekregen die zij verdiende.
De uitvaartplechtigheid met een mooi voorwoord door John en enkele sprekers daarna, zal in herinnering blijven.
De voorbereiding, het respect, de aankleding en begeleiding en de menselijke warmte bij het afscheid van mijn Tante heeft een diepe indruk achtergelaten bij zowel de familieleden als bij mij.
Mijn dank, John en bedankt voor jouw tomeloze inzet.
Met vriendelijk groeten,
Theo

26-04-2015
Geplaatst door: peter
Uitvaartdienst 24-03-15 van mijn geliefde Caroline

Mijn man vrouw was ernstig ziek, zij wilde dat ik de uitvaart plechtigheid vroegtijdig zou regelen en zodat zij daar nog invulling op kon geven. Na vergelijking met andere uitvaartverzorging diensten en goed vertrouwelijk gesprek met John werd het ons snel duidelijk John een man met passie voor zijn vak. John en zijn medewerkers hebben de invulling en de wensen van mijn geliefde waargemaakt. Zo plechtig, zo goed, zo stylvol, zp precies, zo moo,i zo waardig. John bedankt dat je mij en mijn familie, vrienden en buurtje een mooie zorgvuldige dienst heeft verzorgd.
Een ieder spreekt met lof. Bij deze reserveer ik uitvaartverzorging bij jou in testtament.puhr