Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  » 
07-05-2015
Geplaatst door: Theo Verdier
Uitvaart Tante Jeane(v.d. Smitte-Verdier)

Op 24 maart 2015 ontving ik het bericht, dat mijn Tante te ’s-Gravenhage was overleden en niet lang na een uitvaart offerte via het internet, kwam een telefoontje van John den Breejen. Zijn offerte voor een standaard uitvaart kwam heel redelijk over, in vergelijk met grote uitvaartondernemingen, w.o. DELA, met een basis-verzekering die een gemiddelde marktwaarde vertegenwoordigd van € 4.700,00(2012). Na toestemming van de zoon hebben wij voor de ABOVO-Uitvaart onderneming gekozen. En na een telefoontje aan John, was hij binnen een zeer korte tijd op het huisadres van mijn overleden Tante en hebben wij de gehele uitvaart besproken. Dit gesprek en handelingen die verricht moesten worden om mijn Tante een mooie uitvaart te geven is in een hele goede en prettige sfeer verlopen. Ook het contact, telefonisch of via het internet, dag en nacht, met John verdient een pluim.
Voordat de daadwerkelijke dag aan zou breken waarop de crematie zou plaatsvinden, heeft John zelfs nog een paar uur vrijgemaakt en voorbereidingen getroffen, op een zondag, om nog persoonlijk afscheid te kunnen nemen van mijn Tante.
Op de emotionele dag van de uitvaart, verdient John en zijn medewerker, een hele grote pluim. Zijn voorkomen in “English-Outlook” heeft aangegeven, dat mijn Tante in stijl en eerbetoon, de uitvaart heeft gekregen die zij verdiende.
De uitvaartplechtigheid met een mooi voorwoord door John en enkele sprekers daarna, zal in herinnering blijven.
De voorbereiding, het respect, de aankleding en begeleiding en de menselijke warmte bij het afscheid van mijn Tante heeft een diepe indruk achtergelaten bij zowel de familieleden als bij mij.
Mijn dank, John en bedankt voor jouw tomeloze inzet.
Met vriendelijk groeten,
Theo

26-04-2015
Geplaatst door: peter
Uitvaartdienst 24-03-15 van mijn geliefde Caroline

Mijn man vrouw was ernstig ziek, zij wilde dat ik de uitvaart plechtigheid vroegtijdig zou regelen en zodat zij daar nog invulling op kon geven. Na vergelijking met andere uitvaartverzorging diensten en goed vertrouwelijk gesprek met John werd het ons snel duidelijk John een man met passie voor zijn vak. John en zijn medewerkers hebben de invulling en de wensen van mijn geliefde waargemaakt. Zo plechtig, zo goed, zo stylvol, zp precies, zo moo,i zo waardig. John bedankt dat je mij en mijn familie, vrienden en buurtje een mooie zorgvuldige dienst heeft verzorgd.
Een ieder spreekt met lof. Bij deze reserveer ik uitvaartverzorging bij jou in testtament.puhr

25-03-2015
Geplaatst door: Mieke
uitvaart vader

Hallo John,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart van mijn vader, de familie kan hier met een mooi gevoel op terugkijken.

hartelijke groeten Mieke

10-03-2015
Geplaatst door: Mariska Stieber
Uitvaartfotograaf

Beste John,

Ook van mijn kant wil ik je bijzonder bedanken voor de bijzonder prettige samenwerking. Nogmaals hartelijk dank voor je vertrouwen in mijn dienst als uitvaartfotograaf en ik hoop van harte dat we in de nabije toekomst nog vaak zo mogen samenwerken.

Met vriendelijke groet,
Mariska Stieber
Uitvaart in Herinnering

www.uitvaartinherinnering.nl

10-03-2015
Geplaatst door: Sandra
Plechtigheid André 19 jan 2015

Beste John,

Ik sluit mij helemaal aan bij de mensen die voor mij geschreven hebben. Valt er nog iets toe te voegen ? Jazeker !

Toen mijn man André ernstig ziek bleek te zijn wilde hij zelf de plechtigheid nog regelen en opeens moesten we "thuis" zijn in het wereldje van de uitvaart. Met het gesprek met John werd al snel duidelijk dat John ook echt luistert. Mijn man André was altijd al iemand die het net wat anders wilde doen dan iedereen. John had al gauw de passie van mijn man door: varen en fotografie. Tot groot genoegen van mijn man schroomde John niet om de uitvaart dan ook op die manier te regelen. Geen uitvaart maar een rondvaart en het aanraden van Mariska Stieber als uitvaartfotografe was ook een schot in de roos.

"Gelukkig" hoefde ik John pas na 2,5 jaar weer te bellen om de details nogmaals met mijn man door te nemen en hij wist nog precies wie wij waren.

Helaas overleed mijn man vier dagen na het laatste gesprek met John maar door mijn man te leren kennen heeft hij er een prachtig eerbetoon van gemaakt.

Bedankt John !

02-03-2015
Geplaatst door: FG. Molenaar
Bedankt

Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn man Aad. D. Molenaar. Ik kijk vredig terug aan die dag.

Vriendelijke groeten.
Frieda. G. Molenaar van der Voet.

20-02-2015
Geplaatst door: bernadette verbaan
crematie

Hallo John,
Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het waardige afscheid van onze vader, ,opa,broer.
Je bent een warm persoon,en man die zonder veel worden en een goede dosis humor voelt en begrijp daar waar hulp nodig is
Dank je wel John!!!!

25-01-2015
Geplaatst door: j harteveld
bedankt

beste John bedankt voor de goede verzorgde uitvaart van Sjaak
Harteveld groeten van familie en vrienden

22-01-2015
Geplaatst door: Nel,Jopie en Jan
Crematie

John
Hartelijk bedankt voor het begeleiden van de crematie van onze moeder,schoonmoeder.
Het was geweldig zoals je ons bijstond,met een lach en een traan.
Kan niet anders zeggen, Keurig!

22-01-2015
Geplaatst door: Irma
Uitvaart tante Sjaan

Lieve John,
Wat een mooie en waardige uitvaart heb jij voor ons verzorgt voor onze tante Sjaan (Jeissie). Het was heel warm en heel stijlvol. Heel erg bedankt voor al je goede zorgen. Wij hebben het als familie een "fijn" afscheid gevonden. Het deed recht aan het leven van onze tante. Dank je wel.