Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  10  » 
22-01-2015
Geplaatst door: Nel,Jopie en Jan
Crematie

John
Hartelijk bedankt voor het begeleiden van de crematie van onze moeder,schoonmoeder.
Het was geweldig zoals je ons bijstond,met een lach en een traan.
Kan niet anders zeggen, Keurig!

22-01-2015
Geplaatst door: Irma
Uitvaart tante Sjaan

Lieve John,
Wat een mooie en waardige uitvaart heb jij voor ons verzorgt voor onze tante Sjaan (Jeissie). Het was heel warm en heel stijlvol. Heel erg bedankt voor al je goede zorgen. Wij hebben het als familie een "fijn" afscheid gevonden. Het deed recht aan het leven van onze tante. Dank je wel.

18-01-2015
Geplaatst door: jacoline lebbing
uitvaart van mijn lieve oma

Beste John,
Ik wil je heel erg bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn oma. je hebt het net als bij mijn vader weer met heel veel zorg een beetje humor en veel respect gedaan.
Je hebt voor mij van dit moeilijke afscheid een mooie herrinnering gemaakt.
Met Warme Groet, jacoline lebbing

17-01-2015
Geplaatst door: Yvonne Rust
Dank voor de mooie uitvaart op 2 januari 2015

Beste John,
Op zoek gaan naar een uitvaartverzorger valt niet mee in het grote aanbod. Je hebt een uitvaart voor ogen en kun je niet over doen. De keuze maak je uiteindelijk op basis van prijs en gevoel. Dit laatste heeft bij ons de doorslag gegeven om voor jullie te kiezen en het persoonlijke contact die je met ons hebt gezocht tijdens onze zoektocht heeft de doorslag gegeven dat je de uitvaart voor mijn vader mocht regelen.
Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding van begin tot het eind van de uitvaart van mijn vader.
Mijn complimenten voor jou en je team en kan mensen die op zoek zijn naar een goede uitvaartverzorger je van harte aanbevelen.

Groeten Yvonne Rust

08-01-2015
Geplaatst door: Cris Minguel namens Oma Corrie
Bedankt voor de fijne herinnering

Beste John,
Hartelijk bedankt dat je ook bij dit moeilijke afscheid van onze geliefde Oma Corrie geholpen hebt om dit tot een mooie herinnering te maken.
Jouw inbreng , humor en medeleven hebben ons en mij zeer geholpen om deze gebeurtenis een mooi plekje te geven.
en bedankt voor het ontvangen naamplaatje,
met warme groet,
Cris Minguel

06-01-2015
Geplaatst door: Gouke Lebbing & Bea van Duinen
Bedankt.

John,
Nogmaals, nu via deze weg, willen wij jou bedanken voor je steun, het meedenken, je frisse ideeën, je geduld, je professionele houding, je empathie, je humor en een streven naar 100% perfectie en tevredenheid van ons als nabestaanden.
Zowel, aan de crematie van mijn vader, als aan die van onze oma hebben wij een bijzonder gevoel overgehouden.
Nogmaals onze dank voor jou en jouw gehele team.
Bea van Duinen en Gouke Lebbing

21-12-2014
Geplaatst door: Fam. Vollebregt
Bedankje

Beste John

Bedankt dat je ons zo goed hebt begeleid bij de crematie van onze Oom Hans.Het idee van die whisky flessen was ook mooi bedacht.
Wij zullen je aanbevelen.

Hartelijke Groeten Joke & Ton

19-12-2014
Geplaatst door: Nick Toet
Crematie

Hallo John,
De keuze om met jou in zee te gaan, na het overlijden van onze moeder, oma, schoonmoeder, was een goed besluit. Onze eerste contact was telefonisch en mijn gevoel van direct goed. De volgende dag hadden wij persoonlijk contact en hier was je een open boek. Geen verborgen agenda, maar meedenken! Mijn familie heeft mij achteraf bedankt dat jij de crematie en alles erom had geregeld omdat ik had besloten dat jij dit op je mocht nemen. Telkens had je aangegeven dat ik je dag en nacht kon bellen voor vragen. Ik heb dit niet gedaan omdat alles liep zoals het hoorde te lopen. De familiekamer was een zeer goed idee van jou en daardoor hebben wij als familie intieme momenten gehad.
Hartelijk dank hiervoor en zal ongetwijfeld in de toekomst weer gebruik van jou (jullie) gaan maken.
Rest mij jou en je medewerk(st)ers fijne Kerstdagen en een goed uiteinde te wensen.

Nick Toet
Scheveningen

18-12-2014
Geplaatst door: Hans en Udo Zinsmeister
Uitvaart Corrie Zinsmeister - van der Perk

Beste John,

nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en oog voor detail tijdens de uitvaart Corrie. De manier waarop je ons hebt bijgestaan zowel in de voorgesprekken als tijdens de uitvaart was zeer waardevol. De olifantendas en het idee om een olifantenfoto te projecteren zijn maar twee voorbeelden die laten zien dat de kleine dingen ertoe doen. Het was allemaal prima geregeld. Complimenten ook voor je collega's.

Hans en Udo.

12-11-2014
Geplaatst door: Jan WIllem Hajee
Dankbaar voor vriendschap begeleiding en personal

Beste John,
Achteraf ben ik buitengewoon blij over het feit dat mijn vrouw en ik voor jou kozen als de begeleider van de begrafenis van mijn moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Je inzicht, gepaste humor op het juiste moment, en het oog voor detail van iedereen die met je werkt, hebben gemaakt dat de begrafenis een heel mooi en waardig tot ziens is geworden, waaraan iedereen met grote dankbaarheid terugdenkt.

We hebben mogen ervaren dat dit werk voor jullie zelf ook veel meer is als alleen maar werk. Te mogen samenwerken met jullie allen teneinde mijn moeder op reis te kunnen laten gaan naar Haar Schepper hebben wij als een groot voorrecht en zegen ervaren.