Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  » 
18-12-2014
Geplaatst door: Hans en Udo Zinsmeister
Uitvaart Corrie Zinsmeister - van der Perk

Beste John,

nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en oog voor detail tijdens de uitvaart Corrie. De manier waarop je ons hebt bijgestaan zowel in de voorgesprekken als tijdens de uitvaart was zeer waardevol. De olifantendas en het idee om een olifantenfoto te projecteren zijn maar twee voorbeelden die laten zien dat de kleine dingen ertoe doen. Het was allemaal prima geregeld. Complimenten ook voor je collega's.

Hans en Udo.

12-11-2014
Geplaatst door: Jan WIllem Hajee
Dankbaar voor vriendschap begeleiding en personal

Beste John,
Achteraf ben ik buitengewoon blij over het feit dat mijn vrouw en ik voor jou kozen als de begeleider van de begrafenis van mijn moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Je inzicht, gepaste humor op het juiste moment, en het oog voor detail van iedereen die met je werkt, hebben gemaakt dat de begrafenis een heel mooi en waardig tot ziens is geworden, waaraan iedereen met grote dankbaarheid terugdenkt.

We hebben mogen ervaren dat dit werk voor jullie zelf ook veel meer is als alleen maar werk. Te mogen samenwerken met jullie allen teneinde mijn moeder op reis te kunnen laten gaan naar Haar Schepper hebben wij als een groot voorrecht en zegen ervaren.

08-11-2014
Geplaatst door: Familie Touw
uitvaart vrouw,moeder en oma

John, jij hebt het voor ons mogelijk gemaakt om een warm, verzorgd, waardig afscheid met veel zorg en welgemeende aandacht en respect te hebben van onze vrouw, moeder en oma. Jij hebt waar gemaakt wat wij zo graag wilden laten zien en gebeuren, doordat je goed naar ons luisterde en feilloos een beeld wist te schetsen en de juiste snaren bij ons heb weten te raken. Hier zijn we jou en je collega's enorm dankbaar voor.

31-10-2014
Geplaatst door: Cor en Cindy

John we willen je bedanken voor de mooie en waardige uitvaart van onze vrouw, moeder en oma Jannie den Hartog.
Geen vraag was je teveel. Bedankt voor je steun in deze moeilijke tijd. Zelfs Mark en Dennis hebben zich behulpzaam gevoeld. Super!!
Cor en Cindy den Hartog en Mark en Dennis

24-10-2014
Geplaatst door: Maaike

De uitvaart van onze tante is prima verzorgd! Bedankt.

15-10-2014
Geplaatst door: fam. Molema
Bedankt

Beste John,

Hartelijk bedankt voor de waardige begeleiding van de uitvaart van onze oma. Je hebt alles heel stijlvol en waardig begeleid.
Alle complimenten voor jou en je team.
De reacties van de mensen die erbij aanwezig waren zijn zeer positief.

08-10-2014
Geplaatst door: Astrid Roos
Bedankt

Namens de familie van Mevrouw Wetzel van Os

Willen wij, jou John en je medewerkers, bedanken voor het mooie en waardige afscheid van onze moeder, oma, overgrootmoeder en natuurlijk de vrouw van Tom. Het leek net de begrafenis van een filmster, dat verdiende ze ook!!!!

29-09-2014
Geplaatst door: Namens Fam.de Boer
uitvaart van Cornelis de Boer

Hierbij gaan onze comlimenten naar Uitvaartverzorging Abovo ..John den Breejen. Meneer John heeft het vanaf binnen komen op het woonadres tot aan aan de crematie voortreffelijk gedaan.Echt iemand die je van het begin een vertrouwend en ontspannen indruk geeft.Nogmaals onze complimenten namens de hele Familie de Boer.

22-09-2014
Geplaatst door: Familie Warbout

Beste John,

Bedankt voor het regelen van de uitvaart van onze Oom Frits! Onze oom Frits (Freddie) had alles al zelf geregeld met John in de goede tijden van zijn leven, Abovo heeft zich hier strikt aan gehouden, alles was prima verzorgd en John weet ook net die persoonlijke touch te geven, dag en nacht was hij bereikbaar, niets was te gek!

Nogmaals onze dank,
Met vriendelijke groet,
Marco en Judith Warbout

20-08-2014
Geplaatst door: René Blom
Uitvaart Y.C. Blom-Kleijn

Beste John,

wederom, helaas in korte tijd, bedankt voor de prachtige uitvaart. Ditmaal voor mijn moeder. Wij wisten al hoe jij te werk ging en niets anders dan lof daarvoor. Nu hadden we minder tijd, maar de prestatie die jij weer geleverd hebt, TOPPIE.
Wij zijn zeer te spreken over hoe je ons hebt geholpen wanneer er weinig tijd is om iets te regelen. Ook de nazorg die je daarbij geleverd hebt is voor ons een steun geweest.
Uiteraard zijn het de wensen van de overledene die jij uitvoert, maar als niet alles van te voren besproken is komt het neer op de nabestaanden, die met het verdriet zitten en dingen over het hoofd zien. Dan ben jij een heel goed "verlengstuk van de familie".
Bij ons kwam dat niet over als bemoeierig of opdringerig maar eerder als behulpzaam.
Ook de transparantie waar jij mee werkt waarderen wij enorm en geven ons een gevoel dat je niet opgelicht wordt.

John, nogmaals heel hartelijk dank voor de uitvaarten van mijn ouders.
En, eens komt het ervan, kom je dan ook naar Tilburg?

Groetjes René en Petra Blom