Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  » 
16-08-2016
Geplaatst door: Sharon groen

Uitvaartverzorging Above heeft de uitvaart verzorgd voor mijn vader. Ik kan iedereen aanraden om de uitvaartverzorging door ABOVO van John den Breejen te laten verzorgen.
Ondanks het verdriet in deze periode, kon er ook af en toe gelachen worden. Dit vonden wij erg belangrijk en dus ook erg fijn in het contact.
Ze werken ontzettend persoonlijk, maar ook zeer ervaren. Ik wil jullie namens ons allemaal super bedanken voor de fantastische ondersteuning deze week. Zonder John had onze week er heel anders uitgezien. Alles zoals afgesproken en naar onze wensen. Wij zijn erg tevreden.

13-08-2016
Geplaatst door: Fam. P.Zuijderduijn
Crematie

Vanaf het overlijden tot en met het afscheid in het crematorium is alles naar onze wens verlopen. De begeleiding kon niet beter. John, bij deze en je team nogmaals bedankt.
Ik kan iedereen aanraden om de uitvaartverzorging door ABOVO van John den Breejen te laten verzorgen.

07-08-2016
Geplaatst door: Familie Boender

Beste John en collega's,

Wij willen jullie bedanken voor een mooie en waardige uitvaart van mijn man,onze vader, broer, schoonvader, opa, overgrootvader, zwager en oom.
Mede door de professionele begleiding van jullie ,is deze dag gedenkwaardig en soepel verlopen.
Ook willen wij jullie bedanken voor het meedenken in alle
facetten wat deze gebeurtenis betreft.

Met vriendelijke groet,

De familie

29-07-2016
Geplaatst door: Cor Wisse

John heel erg bedankt voor de prachtige uitvaart vandaag voor mijn vader
alles tot in detail en meer uitgevoerd zoals beloofd
we kunnen terug kijken op een professioneel en waardig afscheid van mijn vader
we hebben nauwelijks iets hoeven regelen
wij zullen je graag aanbevelen indien nodig

12-07-2016
Geplaatst door: Martin Steigenga
Uitvaart C. Steigenga

Allerbeste John,

Nogmaals hartelijk dank voor je fijne begeleiding en ondersteuning na het overlijden van onze vader. Mede dankzij jou kunnen wij met een fijn gevoel terugkijken op hoe alles gegaan is.

Succes verder en het gaat je goed.

Vriendelijke groeten,

Fam. Van Zanten en M. Steigenga

21-05-2016
Geplaatst door: Rene

Zeer persoonlijke geregelde en uitgevoerde uitvaart van de man van mijn moeder, dhr Van Driel. Oprechte dank namens de hele familie en mijn moeder.

12-05-2016
Geplaatst door: Marleen Balt-De Jong
Crematie heel goed geregeld door john met klasse d

En ik ben zeer tevreden over hoe alles is geregeld en is gegaan het was een waardig afscheid met klasse
Verdriet is wel enorm maar maakt zoveel goed met zo een mooie afscheidsviering met de muziek en het voorlezen door jouw John
Dank je wel John jij hebt mijn man als een koning begeleid en daar ben ik jou zeer dankbaar voor
Kreeg ook reactie van vrienden dat het een dag van verdriet was maa rook om op terug te kijken
John jij hebt meer als je best gedaan
Marleen Balt de Jong en kinderen

05-04-2016
Geplaatst door: Marilyn de koning
Bedankt

Totaal onverwachts is op 05-02-2016 is mijn lieve man, vader van onze 2 zoontjes op 28 jarige leeftijd overleden.

John heeft mijn ontzettend goed begeleid in deze periode. vanaf het moment van overlijden tot de dag van de crematie is John voor mijn een belangrijke steunpilaar geweest. van het kiezen van de kist tot het 4 keer veranderen van de rouw kaart, alles heeft John voor ons tot in de puntjes geregeld. de dag van de uitvaart was dan ook precies zoals ik het in gedachten had. een persoonlijk, waardig en indrukwekkende dag die ons allen bij zal blijven. John heeft geregeld dat alles vanaf het rouwcentrum tot het einde van de uitvaart gefilmd en gefotografeerd werd zodat mijn kinderen later deze dag kunnen terug zien en kunnen zien hoe gelieft hun vader was. Met een lach en een traan, zo kwamen wij de dag door. John stijlvol gekleed maar toch met een Feyenoord shawl, een geweldige laatste eerbetoon.

John ik wil je dan ook nog een keer ontzettend bedanken. en de rozen die jij mij gaf voor de jongens, uit naam van Ricardo hebben een mooie plek gekregen.

19-03-2016
Geplaatst door: Jan van Diggele
Crematie van mn moeder

Mijn moeder is helaas op 15 maart j.l overleden het is allemaal zo snel gegaan dat we het nauwelijks konden bevatten.
Gelukkig heeft de heer j.f den breejen ons geweldig bijgestaan zeer professioneel en zeker ook begaan onze welgemeende dank daarvoor ik en mijn familie zijn dik tevreden ondanks ons grote verlies rust zacht moeder we houden van u

18-03-2016
Geplaatst door: Fam. L. Kieviet

De uitvaartverzorging van mijn vader door Abovo is ons ons heel goed bevallen. De professionele benadering en zorgvuldige uitvoering van alle taken heeft ons veel rust gegeven in deze moeilijke tijd. De opbaring van mijn vader in de 24 uurs kamer kan ik een ieder aanbevelen. Het idee om op ieder gewenst moment nog even naar je dierbare te gaan is van grote waarde. Juist het kleinschalige karakter geeft een geborgen gevoel en de rust om gewoon nog even met elkaar te zijn. John heeft het vermogen om humor en serieuze zaken goed te scheiden. Een grap op zijn tijd maar ook de waardigheid waarmee hij de uitvaart leid getuigd van klasse. John, ik hoop dat wij voorlopig geen beroep op jou hoeven te doen. Tot ziens. Fam. L. Kieviet