Van onze klanten

169 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
02-08-2013
Geplaatst door: Olga Van der Toorn
Crematie vader

Lieve John,

Via deze weg wil ik jou ontzettend bedanken voor de manier waarmee de crematie van mijn vader geregeld is. Tevens een compliment aan je medewerkers die hun ziel en zaligheid in het werk leggen. Jullie tonen respect maar zijn ook zo eerlijk, duidelijk en vooral heel menselijk. Het klinkt misschien raar maar wat zijn jullie een aanrader.

Dank voor alles. Namens de hele familie Van der Toorn

27-07-2013
Geplaatst door: Caroline en Johan Roeters
tweede uitvaart wederom dikke pluim

Korte woorden. Respect met ook een eigen inbreng en niet al te zwaar.
De perfecte uitvaart. Hopelijk nu even wachten met wederzien.

Dankjewel.

27-07-2013
Geplaatst door: Sonja de Jong-Krassenburg
uitvaart Wil Krassenburg

Beste John, wij willen jou en je medewerkers heel erg bedanken voor de goede zorg die je ons gegeven hebt vanaf het eerste moment dat je bij ons thuis kwam om alles betreffende de uitvaart van mijn moeder te bespreken tot na de crematie.Het afscheid nemen en de plechtigheid heb zo goed geleid dat dit ons veel steun gaf. Inmiddels hebben wij ook van familie en vrienden gehoord dat ze het een mooi afscheid vonden net als wij.

fam. de Jong

09-07-2013
Geplaatst door: Irma van Eijkelenburg vd Vos
Bedankt !!

Lieve John en Collega's,

Wij willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor de goede zorgen en emotionele steun, vanaf het begin tot het einde, van de crematie van mijn ontzettende lieve man, vader, schoonvader en opa.

Je hebt mijn man en onze vader, schoonvader en opa een mooi en waardig uitvaart geboden. Je deed je werk professioneel maar vooral met warmte en betrokkenheid, je bent echt een gevoelsmens.

Geen vraag was je te veel en wij konden echt met alles bij je terecht. Mensen die bij het afscheid van papa aanwezig waren spraken veel lof over je. Ook zijn er zelfs mensen naar je toegelopen om alle lof uit te spreken. Dat zegt wel iets !! Ook je afscheidswoorden ontroerde ons!

John wij hebben jullie twee keer in zeer korte tijd in verdrietige tijden moeten benaderen. Graag willen wij je zeker nog een keer ontmoeten maar dan op een andere manier. Ik zij al tegen je collega wij willen jullie alleen nog tegen komen in een kroeg met een lekker colaatje !! en John dan krijg je die vierde kus ook nog van mij xx

Dank je wel namens de familie van der Vos

09-07-2013
Geplaatst door: Irma van Eijkelenburg
Dank aan John en zijn medewerkers

Beste John en Collega's,

Wij hebben de plechtigheid van mijn man, onze vader, schoonvader en opa en alles er omheen zeer gewaardeerd. Het was echt af voor ons! Ook de familie en kennissen vonden het een warme en bijzondere afscheid.

Hartelijk Dank namens de fam. van Eijkelenburg

09-07-2013
Geplaatst door: fam. vd kuijl
bedankt

hallo john en medewerkers. namens ons gezin, willen wij jullie heel erg bedanken voor alle goede zorgen van begin tot het eind en verder. wij zijn heel erg blij met hoe je alles voor ons geregeld hebt. en ook je medewerkers verdienen net als jij een dikke vette pluim. echt toppie. beter dan hoe jij alles geregeld hebt, konden we niet wensen.

03-07-2013
Geplaatst door: Jhon Bal
uitvaart J. Bal de Wit

Beste John. zoals de naam van jouw bedrijf voor staat was "vanaf het begin" en tot het einde de gehele uitvaart van onze moeder stijlvol geregeld.

26-06-2013
Geplaatst door: Hans
Crematie moeder

Beste John en medewerkers
Hartelijk dank voor de keurige verzorging van de crematie van mijn moeder.
Alles was goed verzorgd en het contact verliep plezierig met daarenboven een zeer goede dienstverlening.

29-04-2013
Geplaatst door: jacququeline klein
crematie vader

john bedankt voor de uitvaart die je heb gedaan van hans treffers we kunnen er met een goed gevoel aan terug denken ondanks het verdriet bedankt hiervoor namens onze moeder kinderen en kleinkinderen

28-04-2013
Geplaatst door: Casper Veldwiesch
Uitvaartverzorging Joop Veldwiesch

Beste John,
Graag willen we je bedanken voor de goede zorgen en toewijding na het overlijden van onze vader Joop Veldwiesch. Het deed ons goed dat je alles heel duidelijk, rustig en zorgvuldig hebt geregeld voor ons.
De woorden die je gesproken hebt tijdens de crematiedienst, op 10 April 2013, waren erg treffend en voor ons waardevol. Van de bezoekers hebben we gehoord dat het een "diep voelbare" sfeer was tijdens de crematiedienst.

Namens mijn moeder bedankt en ook namens mijn zus.

Hartelijke groeten,

Casper Veldwiesch