ABOVO Uitvaartzorg: wie zijn wij

ABOVO staat voor Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving. In het Latijn betekent ABOVO 'vanaf het begin'. John den Breejen is de oprichter van ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse, welke inmiddels onderdeel is van Uitvaart Concepten.

John, geboren op 9 november 1966 te Spijkenisse, wist op vijfjarige leeftijd al dat hij later uitvaartondernemer wilde worden. John kwam in 1991 voor het eerst in aanraking met een overlijden buiten zijn familie en raakte betrokken bij het regelen van de uitvaart. Hij besloot toen meer met dit beroep te gaan doen. Door in dienst te treden bij een ondernemer in zijn woonplaats, destijds Maranatha Uitvaartverzorging geleid door dhr. Roos en zijn vrouw, kreeg hij de kans het vak van A tot Z te leren. Na negentien jaar te hebben meegelopen behaalde hij zijn diploma's en startte hij zijn eigen onderneming.

Zorg, toewijding en service
ABOVO Uitvaart zorgt voor een keurig verzorgde uitvaart (crematie of begrafenis) waarbij het respect naar de overledene en zijn (eventuele) nabestaanden centraal staat. Ook voor nazorg bent u bij ABOVO aan het juiste adres. Wij staan gedurende het gehele proces tot uw dienst.

 

Waardig afscheid

Een uitvaart kan nooit over. Het gevoel van de (eventuele) nabestaanden moet goed zijn. ABOVO Uitvaartzorg zorgt ten alle tijde voor een mooi en waardig afscheid.

 

Werkgebied

ABOVO Uitvaartzorg is sinds 1998 niet alleen een naam in Spijkenisse, maar ook in de gehele Randstad, van Den Haag tot Gouda.